Το μαγικό μυστικό της δίαιτας -Μία κουταλιά μέλι πριν τον ύπνο κάνει... θαύματα

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πώς θα μπορούσε να «πέσει» κανείς ένα νούμερο στα ρούχα του μέσα σε ένα μήνα, απλά τρώγοντας μία κουταλιά μελιού κάθε βράδυ πριν πέσει στο κρεβάτι; Κι όμως, αυτό υποστηρίζει μία νέα επαναστατική δίαιτα.
Πρόκειται για ένα διατροφικό πρόγραμμα που αξιοποιεί την αποδεδειγμένη δράση του μελιού, που αλλάζει το μεταβολισμό κόβοντας τις κρίσεις... υπογλυκαιμίας, ενώ προκαλεί καύση λίπους στον ύπνο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο διατροφολόγος Μάικ ΜακΙνες, που ανακάλυψε μέσα από τις μελέτες του πως το μέλι είναι το ιδανικό τρόφιμο για την απώλεια βάρους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στη συγκεκριμένη δίαιτα μπορεί κανείς να συνεχίσει να απολαμβάνει ότι έτρωγε ως τώρα, αρκεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη με μέλι. Αυτό, συνδυασμό με μία κουταλιά μέλι πριν από τον ύπνο ενεργοποιεί μηχανισμούς στον εγκέφαλο που έχουν ως αποτέλεσμα να μην αποζητά κανείς τις γλυκές λιχουδιές όλη την ημέρα.Το μέλι...

Το μέλι περιέχει μια σειρά από ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να κάνει το μέλι και σίγουρα θα γίνει ο σύμμαχός σας στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

Επικοινωνία

2392057152
6973493062
[email protected]
[email protected]
sofia.matsiari

Twitter

    Facebook