Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων

Παραγγελίες

► Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου μέσω της σχετικής διαδικασίας που υπάρχει στο beequeen.gr.
► H παραγγελία σας θεωρείται ότι έχει ληφθεί από την beequeen.gr, την στιγμή που θα λάβετε το email με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας».
► Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο, θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση.
► Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώσετε αμέσως την beequeen.gr, για οποιοδήποτε λάθος, αλλιώς θεωρείται ότι επιβεβαιώνετε τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

► Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 60€ η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν (δεν υπάρχει καμία χρέωση μεταφορικών) αλλά αφορά παραγγελίες που θα αποσταλλούν εντός της Ελλάδος και όχι στο εξωτερικό.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, στέλνοντας μας mail στο info@beequeen.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Ανωτέρα Βία
Η beequeen.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση και στην παράδοση των παραγγελιών, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε δική της υπαιτιότητα ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου εκτέλεσης / παράδοσης. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα προμηθευτών / μεταφοράς, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
H beequeen.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Καλάθι αγορών
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.