Οι κυριότερες κατηγορίες αμιγών Ελληνικών μελιών
Οι κυριότερες κατηγορίες
αμιγών Ελληνικών μελιών
Μέλια μελιτώματος
Ø Πεύκο
Ø Έλατο
Ø Βελανιδιά
Ανθόμελα
Ø Θυμαριού
Ø Καστανιάς
Ø Πορτοκαλιάς
Ø Ερείκης
Ø Βαμβακιού
Ø Ηλίανθου
Θερμική αξία του μελιού
Είδος μελιού θερμίδες Kcal/kg
Πευκόμελο 3080
‘Ελατο 3422
Θυμάρι 3515
Βαμβάκι 3300
Πορτοκάλι 3299
Ηλίανθος 3755
Ερείκης 3521